Pandemien ble ansett for å være tippepunktet for Bitcoin, men etter å ha slått en høyde på $ 12 000 i august, har Bitcoins pris holdt detaljhandlerne på tærne.

Basert på markedssyklusen til Bitcoin er vi i en akkumuleringsfase, og prisen kan kjøre høyere i løpet av de neste ukene, men institusjonens og detaljhandleres reaksjon har stor innflytelse på den.

Når du løper med rakett-gifs, bullish tweets og overskrifter som – Bitcoin vil slå $ 400000, vet du det. Du vet at du er forbi tippepunktet, kanskje på vei mot et annet! Det er nok press på detaljhandlerne fra usikkerheten og volatiliteten i kryptomarkedet. Det er som om du enten går stort eller går hjem.

Bitcoins pris er opp 7,2% på en uke og 10% på 30 dager. Med dette store spranget er det blandede reaksjoner på crypto twitter.
Er du en lemming eller en contrarian?

Å holde på lengter litt lenger kommer med sine egne risikoer. Bitcoins 60-dagers volatilitet er for tiden på 5,04%, for en måned siden var den 10,9%.
Er du en lemming eller en contrarian?

Bitcoins 60-dagers volatilitet

Basert på data fra Bitcoins 60-dagers diagram, tar det mindre enn 30 dager før volatiliteten dobles eller faller til mindre enn halvparten. For tiden er prisen over det 200-dagers glidende gjennomsnittet, og Mayer Multiple er på det laveste. Dette kan imidlertid endres over natten hvis tilstrømningen til utveksling øker gjennom gruvebassenger eller hvaler. Da prisen krysset $ 10 000, satt 83% HODLere på urealisert fortjeneste, til $ 11,4 000 hadde 89% urealisert fortjeneste.

I et slikt ustabilt miljø kan en konformist fortsette, mens en contrarian kan bestemme seg for å bokføre fortjeneste før han dykker inn igjen. Skalpe- og svinghandlere live @ devchart er sistnevnte.
Er du en lemming eller en contrarian?

Risikobelønningen er skjev i Bitcoin, men handel med alts kan være mer givende. Hver alt-rally har noensinne et enkelt altcoin som tar ledelsen, og det er her mest fortjeneste er booket. I 2017s historiske bull-run var det XRP, og denne gangen er mulige konkurrenter Chainlink (LINK) og Cardano (ADA). LINK økte med 22,2% på en uke og ADA fulgte nøye med på 16,32%.
Er du en lemming eller en contrarian?

Hvis det er for stressende å åpne nye posisjoner på Bitcoin, kan altcoins med tosifret avkastning muligens være det nest beste alternativet. XRP gikk fra $ 0,25 til en ATH på $ 3,84. Denne prisstigningen på 1400% kan gjenspeiles i neste rally. LINK, ADA og ETH fortsetter å klatre opp, og basert på 24-timers retur DOT, kan XRP dukke opp som konkurrenter de neste ukene.